Meetrainen in de SMART-unit op de Doe & Beleefdag

Op zaterdag 9 september vindt op het terrein van RAV IJsselland aan de Voltastraat 3A in Zwolle een "Doe & Beleef dag" plaats. Dit ter ere van het 25-jarig bestaan van RAV IJsselland.

Het opleiden en oefenen van onze ambulancezorg professionals is een belangrijk deel van ons werk. Nieuwe behandelmethoden en nieuwe materialen worden regelmatig geïntroduceerd, bestaande werkwijzen worden regelmatig beoefend en getraind.

Bij deze trainingen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onze indrukwekkende ‘SMART-unit’. Deze SMART-unit is - zoals dat heet - een mobiel simulatie laboratorium, waarin we oneindig veel situaties kunnen simuleren. De trainingen zelf worden gefilmd en aan de hand van de opgenomen beelden uitgebreid nabesproken.

Tijdens onze Doe & Beleefdag op zaterdag 9 september kun je van 10.00 tot 16.00 uur met ons meetrainen in de SMART-unit. Een infuus aanleggen, een spalk aanleggen, iemand fixeren op de wervelplank, noem maar op. Je oefent de hele dag met ons mee!

Naast deze demonstraties tonen we jou verder graag alle facetten van het werken in de ambulancezorg, samen met onze ketenpartners uit de acute zorg. Uiteraard houden we ons ook hierbij aan het thema 'Doe & Beleef' en staat je een actieve dag te wachten!

Ondanks het serieuze onderwerp is er vanzelfsprekend ook voor kinderen van alles te doen en beleven. Entree is natuurlijk gratis.

Ben jij erbij?

Vanaf de Doe & Beleefdag reis je gratis per pendelbus naar het Provincie Festival in het centrum van Zwolle, ook daar zijn volop activiteiten georganiseerd! Voor informatie zie: www.overijssel.nl/actueel/provincie-festival

Terug