Doe & Beleefdag.... nog twee dagen te gaan! Kom jij ook?

Nog maar iets meer dan twee dagen te gaan en dan vindt op zaterdag 9 september van 10.00 tot 16.00 uur onze grote 'Doe & Beleefdag' plaats aan de Voltastraat 3a te Zwolle.

Meer dan 15 verschillende themastands leiden je langs vele facetten in de acute zorg. Uiteraard de verschillende differentiaties binnen de ambulancezorg, maar ook verloskunde, huisartsenzorg en klinische zorg. Ook voor jou zelf is een belangrijke rol weggelegd, wat doe jij wanneer je als eerste ter plaatse bent bij een medische noodsituatie?

Voer samen met onze zorgprofessionals de meest uiteenlopende handelingen uit, (bijna) alles is mogelijk.
Er staat je een leerzame en actieve dag te wachten!

Heb je interesse in een loopbaan in de acute zorg? Meld je bij onze stand voor Personeel & Organisatie. Zij vertellen je precies welke opleiding en ervaring nodig is voor jouw droombaan.

Ondanks het serieuze onderwerp is er vanzelfsprekend ook voor kinderen van alles te doen en beleven. Entree is uiteraard gratis.

Ben jij erbij?

Vanaf de Doe & Beleefdag reis je gratis per pendelbus naar het Provincie Festival in het centrum van Zwolle. Ook daar zijn volop activiteiten georganiseerd! Voor informatie zie: Provincie Festival.

Ā 

Terug